miercuri, 15 iunie 2011

Tableta Amazon ar putea integra movie streaming gratuit


Au aparut ultimele detalii despre inca neoficiala tableta Android pe care cel mai mare retailer online din lume, Amazon, se pregateste sa o lanseze pe piata. Potrivit ultimelor zvonuri, compania ia in calcul integrarea unui serviciu propriu de content, prin care sa ofere streaming de filme.

Miscarea vine din dorinta Amazon de a se diferentia de ceilalti competitori de pe piata. Astfel, retailerul vrea sa-si fidelizeze clientii creand si o conexiune intre acestia si serviciile deja oferite de companie, relateaza PC World.


Serviciul de movie streaming va fi acelasi de care beneficiaza acum, clienti de tip Prime. Nu este insa clar daca va fi gratuit pentru toata lumea, cel putin pentru o perioada limitata de timp, dar clientii de tip Prime au cele mai mari sanse sa-l acceseze gratuit.

O tableta Amazon ar completa linia deja existenta de e-reader-e Kindle. Viitorul model de Kindle ar putea avea numele de cod Hollywood si un display de 10 inch. In plus, ar putea fi dotata cu un processor foarte puternic, posibil quad-core. Versiunea ar putea ajunge pe piata in aceasta vara, cu un pret estimat la 400 de dolari, tocmai pentru a depasi produse consacrate precum iPad.


Un alt serviciu pe care retailerul ar putea sa-l ofere clientilor ar putea fi Amazon Android Appstore, un mod exclusiv prin care userii ar putea achizitiona noi aplicatii pentru Kindle. Acesta ar fi o versiune a deja existentului Amazon Cloud Music, dedicat celor care vor sa cumpere melodii, sau a Kindle Store, magazinul cu aplicatii pentru e-reader.   
Sursa:www.hit.ro

Produse evoMAG.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu