vineri, 17 iunie 2011

Cele mai eficiente aplicatii mass-media pentru iPad

Se stie ca fanii Apple au, pentru device-urile lor, sute de mii de aplicatii din care pot alege in voie. Care sunt insa, cele mai bune dintre ele? In acest articol vom incerca sa aflam cele mai interesante si eficiente instrumente pentru cei care sunt interesati sa afle ultimele noutati din mass-media, potrivit publicatiei online Digitaltrends.com.
AP News
AP News este una dintre cele mai bune programe de acest gen, desi nu are nimic revolutionar. Softul include articole, fotografii si clipuri video referitoare la ultimele stiri. AP News are o interfata clara si usor de folosit si ofera suport pentru feed-uri de stiri locale si noutati despre starea vremii.


NPR iPad
NPR iPad este o aplicatie foarte utila pentru utilizatorii care vor sa afle ultimele noutati din muzica, arte si media. Design-ul este simplu, clar si usor de folosit, cu trei randuri orizontale care aduc la indemana userilor cele mai recente articole si melodii pentru fiecare sectiune in parte. Internautii pot asculta ce melodie doresc din miile de optiuni disponibile in playlist. Player-ul se va lansa in josul ecranului la un singur clic. In plus, se pot explora toate detaliile programului in timp ce se asculta melodia aleasa.


StumbleUpon
Cei care sunt deja dependenti de site-ul StumpleUpon vor aprecia programul similar de pe iPad, iar ceilalti vor fi surprinsi de abilitatea publicatiei online de a gasi cele mai interesante informatii de pe web si de a le pune pe toate la un loc. Trebuie doar selectate topicurile de care esti interesat, precum nutritie, fitness, calatorii, design etc., si StumpleUpon va strange cele mai noi si mai comentate stiri si articole.
 
Flipboard
Flipboard ar putea fi unul dintre cele mai promovate programe pentru iPad, dar va fi considerat justificabil dupa ce vor fi facute toate setarile. Softul aranjeaza content din site-urile cel mai des frecventate - fie ca sunt de stiri, social media sau site-uri foto – si le coleaza in mod inteligent intr-un fel de "publicatie sociala". Ca si o revista reala, mizeaza mult pe fotografii si pe un design elegant, dar avand continut orientat catre cititor. Ceea ce nu este deloc rau pentru un produs gratuit.


CNN
Intrumentul CNN este foarte util pentru cei care sunt ahtiati dupa noutati de orice fel. Aplicatia poate fi vazuta in format gen revista, cu un mozaic format din texte si fotografii, o lista cu titluri sau un format cu poze mari care reprezinta linkuri catre articolele respective. Acest layout iti arata rapid informatiile cele mai importante, iar celelalte functii precum stiri video live, update din ora in ora si video-uri la majoritatea stirilor fac din acest intrument unul eficient.
Kindle
Daca userul nu poate gasi cartile de care are nevoie in Apple iBooks, Amazon il salveaza cu aplicatia Kindle. Aceasta ii ofera pasionatului de lectura cheile la intreaga biblioteca la care au acces proprietarii de e-reader-e Kindle, ceea ce inseamna ca pot fi accesate foarte mule carti la un pret competitiv. Acest serviciu nu este unul revolutionar: este un portal catre Amazon.com unde se pot achizitona carti cu un singur clic. In schimb, este foarte simplu si eficient.
 
Marvel
Pentru fanii benzilor desenate, exista aplicatia Marvel. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a urmari pe iPad povestile favorite. Fiecare publicatie de acest gen – aici fiind inclusa o selectie importanta de titluri gratuite – poate fi explorata pagina cu pagina sau in modul "guided tour", care te ajuta sa alegi mai usor dintr-o selectie foarte larga. La un pret de 1,99 dolari ai acces la o intreaga panoplie de publicatii, multe la jumatate din pretul standard.







Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu