sâmbătă, 25 iunie 2011

LG Optimus 3D ajunge in Romania la sfarsitul lunii iulie

Coreeni de la LG se pregatesc sa lanseze pe piata globala terminalul LG Optimus 3D, care se remarca in primul rand prin arhitectura sa tri-duala - dual-core, dual-channel si dual-memory.
Cu o configuratie de tip dual- channel, partajarea datelor se realizeaza simultan intre dual-core si dual-memory, iar rezultatul se traduce printr-o performanta notabila a terminalului.
Telefonul maximizeaza astfel eficienta de functionare pe termen lung, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea unui multitasking facil, rapid si de durata, navigare pe internet, jocuri si multimedia, cu mult imbunatatite.
Un alt feature pe care utilizatorii il vor aprecia cu siguranta este abilitatea de a inregistra continut 3D pe care il pot viziona imediat, fara a fi nevoie de ochelarii speciali 3D.

Handset-ul are o diagonala de 4.3 inci cu o rezolutie de pana la 1080p in 2D si una de pana la 720p in 3D. Un software special permite conversia in timp real a imaginilor si a inregistrarilor video din 2D in 3D.

In plus, coreeni promit un software gratuit pentru conversia jocurilor 2D va fi disponibil pentru download in al treilea trimestru din acest an. Inregistrarile 3D pot fi transferate pe un televizor 3D prin conexiune HDMI 1.4 si, totodata, telefonul poate transfera continut catre orice dispozitiv certificat DLNA. Userii pot incarca si face streaming cu continutul 3D pe canalul dedicat 3D al YouTube

Telefonul LG Optimus 3D incorporeaza primul browser augmented reality 3D (AR), dezvoltat in colaborare cu Wikitude, compania specializata in AR. Browserul va fi disponibil printr-o aplicatie ce poate fi descarcata de pe LG World

Specificatiile tehnice includ un procesor dual-core 1GHz ARM Cortex-A9, capacitate de stocare de 8GB, care pot ajunge pana la 32GB prin intermediul unui slot card si RAM de 512MB. Pe partea de conectivitate, Optimus 3D vine echipat cu Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Bluetooth, micros USB si HDMI 1.4. Optimus Black ruleaza pe versiunea 2.2 Froyo a Android.

Telefonul va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu sfarsitul lunii iulie 2011.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu