marți, 7 iunie 2011

Facebook iti permite acum sa cumperi si sa vinzi actiuni

Facebook si-a propus sa cucereasca internetul. Reteaua de socializare se adreseaza acum si celor cu spirit antreprenorial, carora le permite prin intermediul unui nou serviciu sa cumpere si sa vanda actiuni.
Loyal3, o companie care intermediaza tranferul de actiuni, in parteneriat cu bursa electronica Nasdaq, le va permite userilor sa achizitioneze si sa vanda actiuni prin intermediul retelei Facebook, in tranzactii pe care le vor putea finaliza prin trei click-uri.

Clientii nu vor plati comision la tranzactie, valoarea minima a actiunilor cumparate va fi de 10 dolari, iar “afacerea” va putea fi impartasita cu prietenii de pe Facebook.

Desi reteaua sociala nu se indeparteaza de filozofia initiala – pastreaza inca aceleasi feature-uri care iti permit sa tii legatura cu prietenii si familia – pare sa se afle intr-un continuu proces de dezvoltare, prin care acapareaza fiecare domeniu al internetului, de la jocuri, la inchiriere de filme, iar acum la actiuni. Oare ce alte planuri marete mai pregateste?
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu