marți, 28 iunie 2011

Samsung va lansa un Galaxy S II de 1.4 GHz in septembrie?

Samsung se pregateste sa ii ofere celei de-a cincea generatii de iPhone un competitor pe masura. Potrivit unor zvonuri picante, coreeni lucreaza la o versiune updatata a terminalului Galaxy S II, care va veni echipata cu 1.4 GHz.
Conform publicatiei Slashgear, update-ul va pastra acelasi GPU (Mali-400MP) si RAM (1GB), dar va mari viteza procesorului  Exynos SoC cu 200MHz, de la 1.2GHz la 1.4GHz.

Galaxy S II Plus ar putea veni la pachet si cu o noua versiune  a interfetei  TouchWiz, care va rula alaturi de Android Gingerbread 2.3.4, versiune ce vine cu suport pentru serviciile Google Talk si Video.
Aceleasi surse care au dezvaluit update-ul sustin ca dispozitivul va fi lansat fara denumirea de Galaxy. Informatia pare autentica, in conditiile in care cel putin in SUA, Samsung planuieste sa lanseze terminalul sub denumiri diferite, in functie de operator:  Attain, Function si Within.

Toamna 2011 se anunta a fi una plina de surprize, iPhone 5, versiunea updatata a Galaxy S II, poate chiar si primul telefon Nokia cu Windows Phone.
Sursa:http://www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu