duminică, 12 iunie 2011

Sony Ericsson txt pro

Sony Ericsson txt pro este un telefon cu tastatură QWERTY glisantă, care împrumută câteva din elementele de design regăsite la modelul Xperia pro.

Modelul oferă integrare cu cele mai populare reţele de socializare, cum ar fi Facebook şi Twitter, permiţând urmărirea în orice moment a mesajelor de status pentru cinci dintre prietenii din lista de contacte. Desigur, tastatura fizică este numai bună pentru sesiuni de mesagerie instant şi redactarea rapidă a mesajelor SMS.
Ecranul capacitiv de 3 inch suportă rezoluţia de 240 x 400 pixeli şi are la dispoziţie un accelerometru pentru funcţia de auto-rotire a interfeţei.
Lista dotărilor mai cuprinde o cameră foto de 3.2 MP, modul radio FM, suport Bluetooth şi conectivitate Wi-Fi. Din păcate suportul 3G lipseşte, astfel că va trebui să ne bazăm pe reţelele Wi-Fi din vecinătate pentru accesul la internet.
Pentru multimedia avem un conector pentru căşti cu mufă jack 3.5 mm , nelipsitul difuzor extern şi probabil un set de căşti inclus în pachetul cu accesorii. Playerul media integrat permite redarea de fişiere audio cu format MP3, eAAC+, WAV şi WMA, respectiv secvenţe video bazate pe compresie MP4 şi H.263.
Acumulatorul Li-Ion de 1000 mAh poate asigura un timp de convorbire de până la 5 ore, sau aproximativ două săptămâni în regim stand-by.

Sony Ericsson txt pro este disponibil în versiuni de culoare roz, alb şi negru. Din păcate data lansării şi preţul de achiziţie nu au fost încă făcute publice.
Sursa: GSMArena.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu