luni, 6 iunie 2011

Servicii TV pentru userii Xbox LIVE

Microsoft intentioneaza sa debuteze in cadrul evenimentului E3 (Electronic Entertainment Expo)cu un nou serviciu de abonare TV pentru Xbox LIVE.
Potrivit sursei citate, gigantul software este aproape de a finaliza ultimele elemente ale acestui serviciu, al carui nume de cod este Orapa, iar pe parcursul show-ului E3 urmeaza sa fie prezentat si un demo pentru useri.

Se doreste ca noua functionalitate sa combine serviciile IPTV cu cele oferite Xbox LIVE. In plus, cei de la Microsoft ar putea sa doreasca o mai buna integrare a serviciului Avatar Kinect cu noile facilitati ale companiei legate de melodii si clipuri video.
Compania s-a aflat recent in discutii cu companii media pentru a produce aceste servicii TV destinate consolei de jocuri Xbox. Microsoft vrea sa ofere internautilor un "operator de cablu virtual" care va fi livrat online contra unei taxe lunare.
Mai mult de atat, companiile de cablu le-ar putea permite userilor sa se autentifice in retea prin intermediul Xbox pentru a putea urmari show-uri TV si a se conecta cu prietenii afiliati Xbox Live.

Microsoft ofera deja un serviciu similar in Marea Britanie, unde clientii Sky isi pot folosi avatarurile Xbox Live in timpul evenimentelor sportive. Utilizatorii Xbox LIVE Diamond vor plati o taxa lunara suplimentara pentru toate facilitatile Xbox LIVE Gold  si pentru serviciul de streaming TV.    

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu