vineri, 17 iunie 2011

Primul site făcut integral din ciocolată

O companie portugheză a realizat o premieră în istoria web-ului: primul site făcut integral din ciocolată. Pentru a promova un nou produs, o bere cu aromă de cacao, firma a creat un site ale cărui elemente au fost mai întâi modelate din ciocolată, fotografiate, animate și apoi transformate în poate cel mai dulce site existent.
Sagres Preta, marca de bere promovată, este prezentă pe piața portugheză încă din 1940 și a fost mult timp una dintre singurele beri brune disponibile. Noua variantă îmbină în aroma dominantă a berii și note de cacao și caramel, într-o încercare de a întineri un brand clasic.
Sagres a optat pentru o campanie exclusiv online, iar acest lucru a necesitat un efort mai mare decât simpla programare a unei pagini web: toate elementele site-ului au fost sculptate manual de către echipa unuia dintre cei mai buni ciocolatieri portughezi, Victor Nunes, iar utilizatorii pot primi în fiecare zi un pachet de șase beri cu aromă de ciocolată, plus un element de ciocolată din site. Puteți vedea cum a fost realizată pagina în clipul de mai jos sau puteți să explorați direct rezultatul pe sagres.pt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu