luni, 6 iunie 2011

Ce se intampla cand trimiti invitatii pe cale virala? Te trezesti cu 1500 de invitati la petrecere

Iata ce se intampla cand trimiti invitatii la un eveniment pe cale virala. O adolescenta in varsta de 16 ani din Hamburg, pe nume Thessa, a postat invitatii la petrecerea sa aniversara prin intermediul contului de Facebook. Iar ceea ce initial se anunta a fi o reuniune intre prieteni si rude s-a dovedit a fi de fapt un mare haos la care au venit peste 1500 de oameni si care a necesitat interventia oamenilor legii.

Se pare ca incurcatura s-a produs din cauza neatentiei adolescentei, care a uitat sa marcheze evenimentul ca “privat”. Invitatiile s-au multiplicat prin intermediul utilizatorilor Facebook, intrucat fiecare persoana care raspunde unui eveniment public isi invita automat si prietenii.
Dupa ce peste 15 000 de persoane au confirmat participarea la petrecere, Thessa a incercat sa anuleze evenimentul, dar fara mari sanse de reusita. Pana seara, sute de tineri germani se stransesera  sa petreaca.

Parintii fetei au alertat politia locala, care a trimis 100 de oameni ai legii si au angajat o firma de securitate. Dar cum este aproape imposibil sa impiedici 1500 de tineri sa se distreze, petrecerea s-a terminat dupa miezul-noptii, cand musafirii nepoftiti au fost convinsi sa plece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu