duminică, 12 iunie 2011

Sony Ericsson Mix Walkman

Sony Ericsson Mix Walkman este un telefon multimedia cu un design nu foarte diferit de cel al modelului Xperia Mini, condimentat cu o serie facilităţi cel puţin interesante.
Mix Walkman pune la dispoziţie un buton Zapping, util pentru inspectarea melodiei imediat următoare în lista de redare. În loc de a asculta un fragment din melodie, această funcţie ne permite să auzim doar ritmul muzicii, redat într-o formă care să permită identificarea rapidă a melodiei, fără a interfera prea mult cu melodia aflată deja în redare.

O altă funcţie unică modelului Sony Ericsson Mix Walkman este cea de karaoke, responsabilă de aplicarea unui filtru peste melodia redată în căşti sau la difuzorul extern, capabil să elimine componenta vocală din melodie, lăsându-ne să ne exersăm abilităţile vocale folosind coloana sonoră a melodiei.

Sony Ericsson Mix Walkman cântăreşte 88 grame şi măsoară 95.8 x 52.8 x 14.3 mm, pachet în care a încăput un ecran capacitiv de 3 inch cu rezoluţie 240 x 400 pixeli, cameră foto de 3.2 MP şi modul radio FM. Din nefericire în lipsa conectivităţii 3G, modulul Wi-Fi rămâne singura alternativă viabilă pentru accesul la internet cu viteze de transfer rezonabile.
Spaţiul de stocare este asigurat de un slot pentru card microSD, cu suport pentru capacităţi de până la 32 GB.
Acumulatorul Li-Ion de 1000 mAh promite un timp de convorbire de peste 9 ore, sau 13 ore pentru redarea de muzică.
Sursa: GSMArena.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu