miercuri, 1 iunie 2011

Internetul dezvaluie telefonul HTC Windows Phone cu camera de 12MP

Cunoscutul blogger rus Eldar Murtazin a intrat in posesia unui dispozitiv HTC necunoscut, care ruleaza pe WP7 si are o camera de 12 MP pe spate. Blogger-ul a avut amabilitatea de a posta doua fotografii ale dispozitivul si un video care prezinta update-ul Mango de pe acest dispozitiv HTC.

Imaginile infatiseaza aplicatia camerei, dovedind fara urma de indoiala ca are un senzor de 12MP in interior. Asta inseamna in primul rand ca Windows Phone a facut imbunatatiri majore in departamentul camerei, iar in al doilea rand ca HTC este punctul de a produce in sfarsit un telefon cu o camera decenta.
Zvonurile potrivit carora HTC dezvolta un telefon de 16MP care sa ruleze pe Windows Phone circula de ceva vreme. Ramane inca un mister daca handset-ul intrat in posesia lui Murtazin este dispozitivul zvonit de 16MP, pe care compania l-a setat la o rezolutie mai mica sau un alt device.

Noul HTC ar putea veni ca o povara pentru Nokia care planuieste ca noile terminale pe care urmeaza sa le lanseze sa aiba ca puncte forte tocmai camerele cu rezolutii mari si platforma Windows Phone.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu