luni, 20 iunie 2011

LG Optimus Black, cel mai subţire smartphone cu Android, este disponibil şi pe alb

LG Optimus Black P970, cel mai subţire şi mai uşor smartphone cu Android din lume, este disponibil şi în versiunile alb şi roz, în exclusivitate la Orange.
LG Electronics România a lansat pe piaţa din România cel mai nou smartphone Android, LG Optimus Black, într-o nouă gamă de culori. Telefonul LG Optimus Black este disponibil în 3 variante de culori - negru, alb şi roz, în exclusivitate la Orange, la un preţ începând de la 79 de euro.

Prin ecranul Nova uimitor de luminos şi diagonala de 4 inci, fiind unul dintre cele mai subţiri telefoane mobile din lume – 9.2 mm –, LG Optimus Black oferă consumatorilor români o experienţă de utilizare inedită.

Având o luminozitate de 700 nits, ecranul Nova, încorporat pentru prima oară într-un telefon mobil, este creat pentru a fi mai clar şi mai uşor de citit chiar şi în condiţii de luminozitate exterioară crescută. Ecranul NOVA oferă o experienţă de navigare web mai naturală prin afişarea nuanţelor de alb foarte  bine definite, în timp ce consumul de energie este redus cu 50% comparativ cu ecranele LCD convenţionale.

De asemenea, LG Optimus Black facilitează accesarea celor mai utilizate funcţii doar prin simpla atingere cu degetul a unui icon sau prin mişcarea terminalului, datorită funcţiei Gesture. În plus, alături de prima cameră frontală de 2 megapixeli din lume, LG Optimus Black oferă platforma upgradată Android 2.3.

“Suntem încântaţi că am introdus acest nou smartphone Android, extrem de  elegant, şi pe piaţa din România, la scurt timp după lansarea acestuia la nivel global. Suntem convinşi că LG Optimus Black va fi apreciat de consumatorii români şi că va juca un rol important pe segmentul de smartphones datorită atuurilor sale: tehnologia avansată şi design”, susţine domnul Roh Pan Ock, preşedinte al LG Electronics România.
Sursa 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu