joi, 31 martie 2011

Need for Speed SHIFT 2 Unleashed – în magazine de vineri, 1 aprilie

Need for Speed SHIFT 2 Unleashed, cel mai nou simulator de curse dezvoltat de Slightly Mad Studios şi publicat de Electronic Arts va ajunge pe rafturile magazinelor începând cu 1 aprilie 2011, în versiune pentru PC, Xbox 360 şi PS3.

SHIFT 2 Unleashed dezvoltă multe din conceptele introduse de ultimul joc din seria SHIFT, adăugând circuite noi pe care vom lua parte la curse din campionatele FIA GT1 World Championship şi FIA GT3 European Championship.
Avem parte de o colecţie impresionantă de autoturisme şi bolizi de lux, ale căror performanţe şi comportament pe circuitul de curse copiază îndeaproape versiunile reale.
Experienţa nu putea fi completă fără o coloană sonoră pe măsură, care reproduce cu fidelitate zgomotul furios al maşinilor de curse. Motorul grafic este complet nou şi bine adaptat pentru a profita de potenţialul celor mai noi plăci video compatibile DirectX 11.

SHIFT 2 Unleashed se distanţează cumva de stilul arcade al jocurilor din seria Need for Speed, introducând un sistem de damage pentru vehicule, prin care daunele cauzate de accidentările pe traseu au repercursiuni atât la nivel vizual, dar şi asupra performanţelor maşinii.
Performanţele şi aspectul autoturismelor pot fi optimizate în cele mai mici detalii, instalând upgrade-uri pentru subansamble, logo-uri şi alte efecte vizuale.
Tehnologia Autolog introdusă de jocul Need for Speed Hot Pursuit a fost îmbogăţită cu suport pentru curse unu la unu împotriva jucătorilor conectaţi în reţea, punând la dispoziţie în timp real statistici complete despre evoluţia competitorilor şi rezultatele obţinute de aceştia.

sursa:Go4it

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu