joi, 10 martie 2011

Detalii despre noul iPhone (iPhone 5)

Incep sa apara din ce in ce mai multe zvonuri mai mult sau mai putin confirmate oficial despre Apple iPhone 5. De data aceasta, o sursa din Taiwan a confirmat faptul ca Apple planuieste sa renunte la carcasa din sticla, pe care vrea sa o inlocuiesca cu una din aluminiu. 
Publicatia taiwaneza Economic News Daily informeaza ca inlocuirea a avut la baza problemele ce tin de greutate si de zgarieturile de pe suprafata de sticla. 
Carcasa de sticla a iPhone-ului 4 a crescut greutatea telefonului cu 2 grame in comparatie cu iPhone 3GS, care nu are un panou din sticla sau metal. Greutatea crescuta si dificultatea de a picta sticla in vopsea alba i-a determinat pe cei de la Apple sa adopte varianta carcasei din aluminiu pentru iPhone 5. Specialistii se asteapta astfel ca iPhone 5 sa semene cu a patra generatie de iPod Touch.
Totodata, Apple va schimba si cadrul de metal, folosit pe post de antena, pentru a elimina astfel aparitia unui probleme legate de receptia semnalului. Potrivit aceleiasi publicatii taiwaneze, antena urmatoarei generatii de iPhone-uri va fi pozitionata in spatele logo-ului, care va contine un material special ce va permite receptia semnalelor mobile si Wi-Fi. 
Diagonala ecranului va creste de la 3,5  pana la 4 inci.

iPhone 5 va folosi acelasi procesor A5 folosit si pe iPad 2.El nu va avea suport LTE .Acest suport va aparea deja la iPhone 6, care va fi prezentat in 2012.
Potrivit zvonurilor, telefonul va fi dezvaluit in cadrul evenimentului World Wide Developer Conference 2011, organizat de Apple, care va avea loc incepand cu data de 5 iunie, anul acesta. 
Daca zvonurile se vor adeveri, ne asteptam ca incepand cu 6 iulie, iPhone 5 sa ajunga in magazine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu