joi, 31 martie 2011

Apple nu e gata pentru iPhone 5: lansarea din iunie a smartphone-ului e in ceata

Apple a anuntat oficial ca WWDC -  Worldwide Developers Conference – va avea loc anul acesta intre 6 si 10 iunie, in San Francisco.
Si, pentru ca toata lumea se astepta ca viitorul terminal iPhone 5 sa fie lansat cu aceasta ocazie, se pare ca toate sperantele ne-au fost naruite.
Apple a declarat chiar pe site-ul creat special pentru aceasta conferinta ca WWDC ne va aduce o multime de demo-uri ale unor aplicatii, va fi gazda a peste 100 de sesiuni tehnice prezentate de catre inginerii Apple si se va axa strict pe prezentari ale viitoarelor iOS-uri si Mac OS-uri.

Nicio vorba in plus despre iPhone 5 si despre traditionala lansare anuala a smartphone-ului!
Acestea fiind date, evident ca au aparut o sumedenie de alte zvonuri referitoare la lansarea iPhone 5. Se spune, deja, ca mult-asteptatul smartphone Apple va fi lansat abia in toamna acestui an, sau poate chiar la inceputul lui 2012.

De asemenea, potrivit unor surse, Apple nici macar nu a comandat componentele pentru iPhone 5, ceea ce ne trimite cu gandul la o lansare programata pentru anul viitor. Totusi, ne vine greu sa credem ca, in cazul in care terminalul nu va fi lansat la WWDC, Apple va rata perioada sarbatorilor de iarna din acest an, moment in care vanzarile sunt, de obicei, uriase.
Oare Apple chiar planuieste sa rupa ciclul de update-uri anuale ale iPhone-ului?
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu