joi, 24 martie 2011

iPad 2 – noi probleme depistate

După ce posesorii noilor iPad 2 au anunțat probleme cu pete galbene pe ecran și pixeli morți, zilele acestea au apărut plângeri pe camera frontală și Face Time. Ca și în cazul iPhone 4 sau iPod Touch 4G, camera frontală a tabletei iPad 2 este folosită pentru a face apeluri video folosind funcția FaceTime însa pentru unii posesori camera se blochează cand este inițiat un apel. Pe forumurile de discuții ale Apple au apărut câteva threaduri în care mulți utilizatori se plâng de faptul ca nu pot face apeluri FaceTime cu tabletele proprii deoarece imaginea se blochează atunci cand apelul este inițiat/acceptat.
Pentru unii resetarea tabletei ajută la rezolvarea problemei, pentru alții redeschiderea aplicației rezolva tot, însa din pacate mulți raporteaza exact aceeași problema cu blocarea camerei. Apple a lansat o noua versiune a aplicației FaceTime pentru Mac în cursul zilei de ieri, noua aplicație îmbunătățind semnificativ calitatea apelurilor video făcute de pe Mac-uri. iOS 4.3.1 este asteptat în urmatoarele 2 săptămâni și e posibil ca una dintre noutăți să constea în rezolvarea bugurilor cu aplicația FaceTime de pe iPad 2.
După ce Samsung a dezvăluit săptămâna aceasta Galaxy Tab 2 ce s-a dovedit a fi foarte performantă, ajung la concluzia că Apple s-a grăbit cu lansarea iPad 2 pentru a reuși înaintea Samsung. Probabil graba a generat aceste scăpări minore, dar importante pentru cei ce au petrecut ore sau chiar zile în cozile din fața Apple Store

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu