sâmbătă, 26 martie 2011

MSI GX680 – Gaming monster

MSI a anunţat noua generaţie de laptop-uri pentru gaming – seria G – în ianuarie 2011. Din aceasta face parte şi MSI GX680, un laptop bazat pe tehnologia Huron River şi procesoarele Intel Sandy Bridge. Chiar dacă vorbim de un laptop cu disply de 15.6 inch, greutatea sa este de aproximativ 3.5 Kg – nu este prea uşor de transportat şi-l putem poziţiona ca un desktop replacement.
Legat de configuraţie, la bază stă un procesor Intel Core i7-2630QM din generaţia Sandy Bridge, o placă grafică Nvidia GeForce GT 555 1GB şi până la 16 GB memorie RAM DDR3. La acestea mai adăugăm o unitate optică de tip DVD sau Blu-Ray, până la 2 hard disk-uri de 750GB, 802.11 b / g / n WiFi, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1, un sistem audio Dynaudio (susţinut de THX TruStudio Pro), webcam, cititor de carduri, doua porturi USB 3.0 şi o baterie de 9 celule. Ecranul poate fi Full HD sau HD cu aspect 16:9.

Carcasa este de culoare negră şi presărată cu nuanţe de roşu şi portocaliu. Combinaţia aceasta de culori îl fac să pară mai agresiv. După design, culori şi masivitate iţi poţi da seama că nu vorbim de un laptop clasic, ci de unul cu o configuraţie puternică.
MSI încă n-a anunţat preţul la care va fi găsit pe piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu