marți, 1 martie 2011

HTC lanseaza succesori ai unor modele de succes: Desire S, Wildfire S si Incredible S


HTC a lansat trei telefoane noi cu Android, toate fiind succesori ai unor modele cunoscute si de succes. Nu pot sa inteleg insa de ce a folosit "S" in denumire, seamana suspect de mult cu denumirea telefoanelor Galaxy S, pentru care si Samsung a anuntat un urmas.



HTC Desire S vine cu un ecran de 3,7 inch, ce ofera rezolutia de 480 x 800 pixeli. Are procesor de 1 GHz, precum si procesor grafic dedicat de 205 MHz. Telefonul vine cu 768 MB de memorie RAM si 1,1 GB de memorie interna.

Conectivitatea este excelenta, fiind asigurata de WiFi b/g/n si HSPA. Telefonul mai are GPS, radio FM si o camera foto de 5 megapixeli. Sistemul de operare este Android 2.3.



Desire S este un telefon performant, insa diferentele fata de primul Desire sunt aproape insesizabile.

HTC Wildfire S - Vedere din fataPopularul Wildfire are si el un urmas, HTC Wildfire S. Ma bucur ca HTC a rezolvat problema rezolutiei ecranului, noul telefon are o rezolutie mai normala de 320 x 480 pixeli. Dimensiunea ecranului este de 3,2 inch, ceea ce face ca noua rezolutie sa fie potrivita pentru un telefon ieftin.

Wildfire S este foarte bine dotat pentru un telefon ieftin. Are camera foto de 5 megapixeli, procesor de 600 MHz, conectivitate WiFi b/g/n si HSPA, precum si GPS. Cu asemenea specificatii, se apropie de modelul HTC Legend.



HTC Incredible S - Vedere din fataHTC Incredible S este urmasul lui Incredible, un telefon care a fost vandut in SUA. Versiunea europeana se numea Desire HD. Incredible S va fi vandut insa si in Europa, deci nu e clar daca mai exista un urmas pentru Desire HD in acest moment.

Telefonul este bine dotat, avand ecran de 4 inch cu rezolutia de 480 x 800 pixeli, camera foto de 8 megapixeli, procesor de 1 GHz, 768 MB memorie RAM si Android 2.2 upgradabil la 2.3.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu