luni, 28 martie 2011

Google va lansa propriul tablet PC

Cu siguranţă lumea Tabletelor Android a inceput sa ofere multe modele, multe au fost anuntate, insa inca nu au inceput a fi comercializate, cu excepţia Motorola Xoom , si aceasta din anumite motive de marketing, unul din cele mai importante este ca Honeycomb nu este inca complet şi mai are nevoe de schimbari.
Deşi Motorola Xoom ofera un potential excelent, sistemul Android Honeycomb, oricit de bun nu ar fi, nu este inca clasificat ca o distribuţie finala. Confirmarea vine si prin faptul ca Google inca nu a publicat sursa completa a sitemului, deoarece are nevoe de a optimiza performanta si functionalitatile sale.

Potrivit unor zvonuri, Google ar putea lansa o tableta proprie în următoarele luni, dar nu există informaţii verificabile.
Un dispozitiv Nexus Tab, cu toate acestea, ar putea fi real şi concret în viitorul apropiat. Google întotdeauna a creat prin linia Nexus, dispozitive capabile de a sprijini dezvoltatorii să creeze aplicaţii pentru Android, si perspectiva unei tablete direct de la Google, luând în considerare toate elementele noi introduse de Honeycomb, ar putea fi o realitate plauzibilă pentru dezvoltarea unor aplicaţii specifice pentru tablete.


La moment zvonurile indica un potenţial producator pentru noua tableta Nexus, este vorba de LG.
Într-adevăr, Optimus Pad , oricit de bun ar fi, este propus la un pret prea innalt.

Nexus Tab sau nu, piaţa tabletelor Android Honeycomb este aproape gata pentru debut, si pina in iunie multi producatori vor avea deja in comercializare toate modelele anuntate. TabletMania?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu