luni, 4 iulie 2011

Un prototip de iPhone 4 scos la licitatie pe eBay pentru 100 000 de dolari

Un prototip de iPhone, aflat in posesia unui “antreprenor” a fost scos la licitatie pe eBay. Desi bet-ul a inceput de la 810 dolari, pretul a urcat acum la 100 000 de dolari, informeaza GSM Arena.

Din imagini se poate observa ca banda metalica prezinta cateva zgarierturi, iar butoanele de volum nu au simbolurile “+” si “-“.
Atat pe partea frontala, cat si pe spate, se poate observa printat codul “DF1692”, care cel mai probabil corespunde angajatului Apple caruia i-a fost incredintat prototipul. Pe spatele dispozitivului, in locul numarului exemplarului se afla printat “XXXXX” si alte detalii.

Vanzatorul mentioneaza ca dispozitivul nu poate fi activat prin iTunes si nu functioneaza pe niciun SIM. Singurele componente care functioneaza sunt display-ul, vibratiile si toate butoanele. Telefonul nu poate efectua apeluri sau orice alta operatiune, iar ecranul afiseaza in permananta imaginea de conectare la iTunes. Cel care il va cumpara nu va putea decat sa se laude cu un prototip iPhone nefunctional.

Acum ramane de vazut pana unde va urca licitatia. Daca Apple nu se va autosesiza si nu isi va revendica prototipul, exista toate sansele ca device-ul sa ajunga la o suma ridicol de mare.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu