joi, 21 iulie 2011

Google inchide proiectul Google Labs

Google a decis sa renunte la incubatorul de proiecte experimentale Google Labs, in cadrul eforturilor de a-si eficientiza liniile de produse si a se focusa pe eforturile de dezvoltare.
Site-ul Google Labs a fost gazda unor prototipuri de produse aflate in stadii de dezvoltare premature, pe care utilizatorii le puteau testa, fara garantia ca acestea vor functiona sau vor exista in viitorul apropiat.

“Desi am invatat multe lucruri prin lansarea unor prototipuri timpurii in Labs suntem de parere ca o focusare mai accentuata este cruciala pentru a putea profita de oportunitatile extraordinare pe care le avem in fata,” a declarat Bill Coughran, senior vicepresedinte al diviziei de Cercetare si Infrastructura a Sistemelor.
Intr-o conferinta sustinuta recent, co-fondatorul Larry Page a declarat ca Google se afla intr-un proces de triere al gamei vaste de produse si servicii, urmand sa le elimine pe cele care nu s-au dovedit populare sau de succes, cum a fost si cazul serviciilor Google Health si Google PowerMeter, inchise in iunie.
Google retrage serviciile Google Health si PowerMeter

In prezent, exista 56 de produse experimentale in Google Labs. Unele vor disparea in clipa in care proiectul va fi inchis, in vreme ce altele vor fi incorporate in produsele existente. Inca nu a fost stabilita o data exacta la care Google Labs sa fie inchis.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu