miercuri, 27 iulie 2011

Fujitsu Toshiba IS12T – primul telefon care va rula pe Windows Phone Mango

Fujitsu si Toshiba au anuntat oficial IS12T, primul telefon care va rula pe noua versiune Mango a platformei Windows Phone 7.
Potrivit Slashgear,  smartphone-ul are cateva specificatii care vor starni cu siguranta entuziasmul gadgeto-manilor: camera de 13.2 MP, capacitate de stocare de 32GB, rezistenta la apa si la praf.
Handsetul are un ecran WVGA de 3.7 inchi si este pus in functiune de un procesor Qualcomm MSM8655 SoC de 1GHz.

Pe partea de conectivitate, telefonul ofera suport pentru CMDS, GSM, WiFi b/g/n si Bluetooth 2.1+EDR
Design-ul si functionalitatile IS12T sunt bazate pe REGZA T-01C, un telefon Android disponibil in prezent pe piata din Japonia prin operatorul NTT DoCoMo.
Microsoft a confirmat la inceputul saptamanii faptul ca Windows Phone Mango si-a incheiat procesul de dezvoltare, ajungand la stadiul RTM sau Release to Manufacturing, ceea ce inseamnca ca producatorii hardware pot da drumul la liniile de productie pentru dispozitivele care vor rula pe noul upgrade.
Mango le va oferi dezvoltatorilor mai mult control asupra camerei si asupra senzorilor de miscare, deschizand astfel posibilitatea unor experiente de realitate augmentata pe platforma Windows Phone 7.

Aplicatiile vor beneficia de o integrare mai buna in telefon, ceea ce inseamna ca pot profita de live titles-urile de pe handset-urile W7P.
Microsoft a reusit de asemenea sa atraga nume importante precum Skype, Amazon, Kik Messenger si Spotify pentru a dezvolta aplicatii pentru Mango.
Fujitsu Toshiba Windows Phone IS12T va aparea pe piata in septembrie, urmand sa fie disponibil momentan numai pentru Japonia.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu