miercuri, 27 iulie 2011

Google+ isi revizuieste politica privind conturile cu nume false

Reteaua de socializare Facebook este plina de persoane care si-au facut conturi cu nume false sau cel putin ciudate. Google si-a propus sa impiedice dezvoltarea aceluiasi fenomen pe Google+, prin urmare a suspendat de curand un numar de conturi care foloseau nume false, incalcand astfel Termenii si Conditiile companiei.
Astazi, gigantul si-a reviziuit intr-o mica masura politica, declarand ca de acum inainte le va trimite utilizatorilor avertismente inainte sa le dezactiveze conturile, informeaza TG Daily.

Potrivit unei postari facuta de Bradley Horowitz pe blogul Google, utilizatorii isi pot adauga poreclele sau alte pseudonime in sectiunea “other names”.
Daca esti prins incalcand Termenii si Conditiile, vei primi un link catre regulamentul de inscriere si un avertisment.
“Google Profiles este un produs care functioneaza cel mai bine inntr-un stadiu in care poti fi identificat. Astfel poti avea certitudinea ca esti conectat cu persoanele potrivite, iar alti utilizatori vor avea incredere stiind ca in spatele acelui profil sta o persoana reala. Din acest motiv, Google Profiles necesita folosirea numelui real,” a explicat Horowitz in incercarea de a argumenta politica impusa de Google.

Compania a promis de asemenea ca va incerca sa comunice mai bine cu utilizatorii ale caror profile urmeaza sa fie sterse, prin dezvoltarea unui sistem care sa administreze pseudonimele, astfel incat sa te poti inregsitra cu numele real, iar profilul sa iti apara sub un nume fals.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu