miercuri, 20 iulie 2011

Noua gama MacBook Air: detalii tehnice dezvaluite

Apple va lansa saptamana aceasta noua linie MacBook Air, iar multumita surselor publicatiei 9to5Mac, am reusit sa aflam detaliile tehnice ale dispozitivelor inainte de dezvaluirea oficiala.
Gama va fi alimentata cu doua noi modele, unul de 11.6 inchi, iar celalalt de 13.3 inchi, care vor fi puse in functiune de procesoarele i5 si i7, le vor permite clientilor sa upgradeze RAM-ul disponibil la 4GB si vor utiliza mai multa capacitate de stocare flsh cu noua optiune de 256GB pentru versiune de 11.6 inchi.
Modelul de 11.6 inchi
Modelul de baza va include un procesor de 1.6GHz, 2 GB de RAM si 64GB de stocare flash.

Configuratia standard mai scumpa include de asemenea un procesor de 1.6GHz, dar upgradeaza RAM-ul la 4GB si capacitatea de stocare la 128 GB.
In magazinul online va fi disponibila si optiunea de a-ti comanda propria configuratie, care include un procesor de 1.8 GHz, 4 GB de RAM si, pentru prima data la un MacBook Air de 11.6 inchi, 256 GB de stocare flash.
Modelul de 13.3 inchi
Configuratia standard de baza include un procesor de 1.7 GHz, 4 GB de RAM si 128 GB de stocare flash.

Configuratia standard mai scumpa include un procesor de 1.7 GHz si 4 GB de RAM, dar upgradeaza capacitatea de stocare la 256 GB.
Odata cu lansarea noii linii MacBook Air se asteapta ca Apple sa upgradeze si noua linie Mac Mini, mentinand design-ul subtire de aluminiu, dar adaugand procesoare mai rapide, o capacitate de stocare mai mare pe hard drive si tehnologie Thunderbolt.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu