marți, 26 iulie 2011

Surse: iPhone 5 este programat sa apara pe 5 septembrie

Colegii nostri de la publicatia iPhoneItalia au intrat in posesia unei informatii extrem de pretioase referitoare la iminenta lansare a generatiei a cincea de iPhone.
Potrivit unui director executiv al gigantului de telecomunicatii Swisscom, Apple va lansa iPhone 5 pe 5 septembrie. Sursa este de incredere, prin urmare avem toate motivele sa ii dam crezare.

In plus, data pare cu atat mai plauzibila cu cat se potriveste si numerologia: iPhone 5 – 5 septembrie. Data pica intr-o zi de marti.
Angajatul operatorului elvetian indica aceasta data pentru Statele Unite, lansarea globala urmand sa aiba loc o luna mai tarziu, pe 5 octombrie.
Totusi, inainte de a ne entuziasma prea tare, trebuie sa ne aducem aminte si de seria de zvonuri aparuta recente, potrivit careia, lansarea smartphone-ului va fi amanita din cauza procesorului dual-core A5, care ar trebui sa puna in functiune dispozitivul.
iPhone 5 amanat pana in 2012 din cauza supraincalzirii procesorului A5?

Lansarea din septembrie ar trebui confirmata in urmatoarele saptamani, odata ce Apple va incepe sa imparta invitatiile la eveniment.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu