luni, 18 iulie 2011

Anonymous isi construieste propria retea sociala

Grupul hacktivist Anonymous a reactionat la inlaturarea din reteaua sociala Google+ prin crearea propriului serviciu in care orice membru este anonim, informeaza Inquirer.
Grupul Your Anon News a anuntat in urma cu doua zile ca pagina de profil de pe Google+ si contul Gmail au fost inlaturare de catre Google pe motiv ca incalca standardele comunitatii. Asta i-a suparat pe membrii grupului si pe follower-i sai, care au inceput constructia propriei retele sociale.

“Dupa cum unii dintre voi stiu deja am fost banati pe Google+ din cauza contentului nostru. Ceea ce nu am stiut la acea vreme este faptul ca suntem numai unul dintre numeroasele conturi Anonymous care au fost inchise. Iata o realitatea trista a ceea ce se intampla pe internet cand te afli de cealalta parte a baricadei,” a afirmat gruparea intr-o postare pe blog.
“Pe langa faptul ca exista cativa oameni care au organizat o operatiune impotriva Google+, am inceput sa ne construim si propria retea sociala,” se mai mentioneaza pe blog.

Site-ul, numit AnonPlus, este live acum, dar inca se lucreaza la el. Fondatorii promit insa ca va fi gata in curand.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu