joi, 7 iulie 2011

Facebook a lansat video-chatul în parteneriat cu Skype


Ieri Facebook a anunțat lansarea în parteneriat cu Skype a trei servicii noi: chat de grup, un nou design și apeluri video, ca răspuns la lansarea reţelei de socializare Google+. Oficialii Facebook și Skype au făcut anunțul în cadrul unei conferințe organizate la sediul central al companiei, de la Palo Alto.
Noul serviciu de video-call a fost lansat de fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, care a dezvăluit că site-ul are acum peste 750 de milioane de utilizatori. La început, serviciul de video chat va putea conecta doar doi utilizatori, faţă de sistemul Google+, care permite apelurile video în grup, cunoscute drept Huddles. 
 Zuckerberg a precizat că alte funcţii Skype “premium” vor fi adăugate în viitor.
Pentru a iniţia un apel video accesati pagina de videochat, apasati butonul Get Started, alegeti o prima persoana cu care doriti sa va vedeti si in secunda urmatoare veti fi invitat sa va instalati un plugin de aproximativ 500Kb.
Dupa aceasta etapa, pe langa faptul ca va fi initiat apelul respectiv, pe pagina fiecaruia dintre prietenii de pe Facebook veti vedea un nou buton pe pagina de Facebook: Call.
Important este ca si interlocutorul sa aiba pluginul respectiv instalat in browser, in primul rand, iar in al doilea sa fie online, desigur. In cazul in care este offline, puteti sa-i lasati un mesaj video pe care sa-l vizualizeze cand intra urmatoarea data pe facebook.
Sursa:www.itmoldova,com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu