luni, 18 iulie 2011

iPhone 5 amanat pana in 2012 din cauza supraincalzirii procesorului A5?

Majoritatea speculatiilor au pus amanarea lansarii urmatoarei generatii de iPhone pe seama lipsei de componente, problema determinata de cutremurul care a avut loc in luna martie in Japonia.
Dar iata ca o noua informatie, publicata pe un site chinez atribuie delay-ul unui alt factor. Potrivit traducerii de pe 9to5Mac.com, site-ul Sohu.com sustine ca Apple are probleme cu procesorul dual-core A5, care se supraincalzeste in interiorul iPhone 5.

Procesorul A5 este acelasi pe care Apple l-a integrat in iPad 2, dar potrivit site-ul chinez, din cauza faptului ca iPhone 5 este mai mic decat tableta, nu are abilitatea de a raci procesorul.
Cupertino ar putea astepta astfel pana cand urmatoarea generatie de chipuri, A6 va fi disponibila, iar asta ar putea echivala cu inceputul anului 2012.
Intre timp, pentru a se incadra in graficul de cel putin o noua lansare in fiecare an, Apple ar putea lansa un upgrade minor al actualului iPhone 4, pe care cel mai probabil il va numi iPhone 4S.

In ultima vreme a devenit din ce in ce mai greu sa dai crezare unui zvon sau altuia despre iPhone 5. Publicatia 9to5Mac se arata sceptica in ceea ce priveste informatiile de pe site-ul chinez, in conditiile in care au existat mai multe surse de incredere care au vehiculat o posibila lansare candva la jumatatea lunii august.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu