luni, 18 iulie 2011

Microsoft si-a dezvaluit din greseala propria retea de socializare

Un landing page pentru ceea ce pare a fi un site de socializare Microsoft a fost descoperit saptamana trecuta, generand speculatii potrivit carora gigantul software pregateste o retea de socializare care sa rivalizeze cu Google+, informeaza PC Magazine.
Site-ul, numit Tulalip (denumire ce pare a fi preluata de la numele unui trib indian din Washington) nu era functional in clipa in care a fost descoperit si afisa numai un welcome note:
“Cu Tulalip poti gasi ceea ce cauti si impartasi ceea ce stii mai usor ca niciodata”, era mesajul afisat pe landing page.

Pe pagina s-au mai putut observa butoanele Facebook Connect si Twitter Login, ceea ce ar putea indica faptul ca Microsoft nu planuieste sa isi creeze propriul mecanism de login pentru site, bazandu-se in schimb pe Facebook si Twitter pentru logare si inregistrare.
Site-ul a fost descoperit la adresa Socl.com, domeniu pentru care Microsoft ar fi platit suma de 2.6 milioane de dolari.
Daca veti accesa site-ul, veti gasi in locul imaginii de mai sus un mesaj de la Microsoft:

“Multumim ca ai trecut pe aici. Socl.com este un proiect de design intern al unei echipe din cadrul Microsoft Research, care a fost publicat accidental pe web. Nu am intentionat sa facem asta, sincer”, apare scris pe site.
Desi s-ar putea dovedi intra-adevar a fi un “proiect de design intern”, ideea unei colaborarii intre Microsoft, Facebook si Twitter, pentru lansarea unui rival Google+ este de-a dreptul entuziasmanta, cu atat mai mult cu cat in ecuatie intre si noile handset-uri Nokia, Windows Phone 7 Mango si integrare Skype.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu