luni, 4 iulie 2011

Telefon de lux Tag Heuer - modelul Link Phone vine cu Android... rootat?!

Fiind pasionaţi de tehnologie mai mult decât de "designuri de fiţe", ce ne-a amuzat la această ştire este nu faptul că Tag Heuer ne oferă un telefon de mii de euro, ci faptul că acesta vine rootat. Pe când şi o iniţiativă similară de la marii jucători ca Sony Ericsson sau Motorola?
 
Telefon de lux Tag Heuer - modelul Link Phone vine cu Android... rootat?! (Video)

Ei bine, revenind la Tag Heuer Link Phone, acest terminal de lux costă 6700 de dolari şi vine cu specificaţii destul de modeste, faţă de preţul său. Terminalul încorporează un display touch de 3.5 inchi, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, o cameră de 5 megapixeli cu autofocus, 256 MB memorie internă şi vine la pachet cu un card de 8GB.

 

Acelaşi Link Phone, care prin conversie costă 4700 de euro este împodobit cu aur de 18 carate şi diamante, iar partea sa din spate este acoperită cu piele de aligator sau şopârlă. Terminalul rulează Android 2.2, vine cu o baterie de 1400 mAh şi suporta conectivitate EDGE/HSUPA. Tag Heuer afirma că acest model este foarte rezistent, dar ce ne amuză pe noi este faptul că găsim Superuser pe acest telefon, semn clar că avem de-a face cu un model rootat.

Dovada? Clipul de mai sus la minutul 1:18.
 
Rootat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu