duminică, 24 iulie 2011

Apple - se cauta figura carismatica si competenta pentru fotoliul lui Steve Jobs

In ciuda rezultatelor spectaculoase inregistrate de Apple la sfarsitul primului semestru al anului in curs, actionarii grupului sunt ingrijorati de eventualitatea retragerii lui Steve Jobs de carma „marului fermecat”, informeaza Web News.
Profit record pentru Apple: 20 de milioane de iPhone-uri si 9 milioane de iPad-uri vandute in semestrul trei
Este o perioada in care starea sanatatii a actualului CEO se afla sub semnul intrebarii, desi Jobs a semnat continu declaratiile oficiale din partea grupului si a participat la toate evenimentele importante, cuceridu-si publicul si in cadrul WWDC de anul acesta.

O personalitate precum cea a fondatorului Apple, asociata unei sclipitoare abilitati in conducerea uriasului angrenaj al grupului este in mod evident dificil de inlocuit, dar unii actionari din Cupertino nadajduiesc sa identifice personajul potrivit pentru acest rol, in momentul in care Jobs ar putea anunta abandonarea fotoliului.
Daca preocuparea actionarilor pentru viitorul grupului Apple se va concretiza intr-o actiune de cautare a unui inlocuitor pentru Steve Jobs, in cazul in care starea de sanatate a acestuia se va inrautati, asta ramane de vazut – pentru moment, nu se intrezareste vre-un nume care sa dea nastere la zvonuri in acest sens.
Steve Jobs mai are doar cateva saptamani de trait?

La inceputul acestui an Steve Jobs a anuntat ca intra inca o data in concediu medical, fara a preciza data la care va reveni in companie. CEO-ul Apple are in spate un trecut medical destul de complicat, in 2004 fiind diagnosticat cu cancer pancreatic, iar in 2009 fiind supus unui transplant de ficat.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu