luni, 25 iulie 2011

Evolio Neura - tableta romaneasca care provoaca iPad-ul

Romanii de la Evolio ataca piata tabletelor prin Neura, tableta Android care se lauda cu o greutate de numai 760 de grame, autonomie de pana la 10 ore si sistem de operare Android.
Si fiindca este un produs 100% romanesc, Neura are preinstalate aplicatii romanesti pentru Android care ofera acces la continut in limba romana.

Aplicatia de stiri Presaonline, cunoscuta deja de catre detinatorii de smartphone-uri, este preinstalata pe Neura intr-o forma noua, adaptata ecranelor mari, fiind vorba practic de un ziar electronic. Mai mult, stirile apar pe ecranul tabletei in timp real, chiar daca aplicatia nu este deschisa, prin intermediul unui desktop widget.
Evolio pune la dispozitia utilizatorilor Neura si libraria virtuala Evobook , o librarie de carti electronice (ebooks) in limba romana.
Si pentru ca oferta multimedia sa fie completa, romanii planuiesc ca incepand cu luna septembrie sa lanseze si o aplicatie care ofera acces la continut video: posturi TV romanesti si filme, in regim Video on Demand

Pe partea de conectivitate, Neura dispune de toata paleta wireless, direct PC, internet, retea LAN avand integrate: 3G, Wi-fi N, Bluetooth, USB, SD, iar prin adaptor sau docking:HDMI, Ethernet.
Evolio ofera pentru companii pachetul de servicii Business Plus care cuprinde urmatoarele servicii asociate tabletei Neura: Serviciul de Videoconferinta, Serviciul de telefonie mobila VoIP cu integrare in sistemul PBX al companiei, Mobile VPN si desktop remote access.

Tableta este echipata cu cel mai rapid procesor disponibil pentru tablete: Nvidia Tegra 2, 1 Ghz Dual Core, cu accelerare grafica de inalta performanta  Full HD, si vine cu un display de 9,7 inchi, capacitiv, multitouch, de tip  Wide View Angle.
Neura, care va avea un pret cuprins intre 1500 si 1900 de lei isi propune sa fie un iPad killer….cel putin pe piata romaneasca.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu