miercuri, 25 mai 2011

UMPlayer 0.95

UMPlayer este un program de vizionat filme care cauta singur subtitrarile pentru filmele in curs de vizionare. Ba mai mult de atat, UMPlayer dispune de propriile-i codecuri pe care le utilizeaza doar atunci cand are nevoie
UMPlayer vine echipat cu zeci de feature-uri avansate, precum interfata skinnable, cautarea integrata de subtitrari sau sincronizarea subtitrarii, avand in acelasi timp o interfata simpla si intuitiva. Poate reda orice format, inclusiv AAC, AC3, ASF, AVI, DIVX, FLV, H.263, Matroska, MOV, MP3, MP4, MPEG, OGG, QT, RealMedia, VOB, Vorbis, WAV, WMA, WMV, XVID as well as Audio CDs, DVDs, (S)VCDs, TV / carduri radio sau chiar si fisierele incomplete sau distruse partial.
UMPlayer dispune, printre altele, de doua motoare de cautare: unul pentru Shoutcast (cea mai mare baza de date de posturi de radio online), si altul pentru YouTube.
In functie de termenul cautat in caseta din coltul-drept-superior al ferestrei principale a UMPlayer, acesta va deschide o lista cu rezultate. Daca facem click pe oricare dintre acesta, UMPlayer va incepe redarea filmuletului sau a fluxului audio ori video a unei statii ce emite online.
Versiunea portabila o puteti descarca de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu