vineri, 6 mai 2011

ESET lanseaza versiunile BETA ale ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5, ce aduc noi tehnologii si caracteristici


ESET anunta lansarea versiunilor BETA ale produselor ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5. ESET, un pionier in dezvoltarea protectiei malware inca din 1992, invita toti utilizatorii de PC-uri care folosesc sisteme de operare Microsoft sa se alature testarii acestor noi produse. ESET Smart Security 5 BETA si ESET NOD32 Antivirus 5 BETA sunt disponibile pentru descarcare gratuita pe site-ul international ESET.com.
Versiunile BETA ale ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5 ofera numeroase noi caracteristici si beneficii precum sistemul de reputatie ESET Cloud-Powered, procedura optimizata de start, controlul avansat al mediilor de stocare, actualizarea completa a interfetei grafice sau noul mod Gamer. Suplimentar, ESET Smart Security 5 BETA asigura antispam imbunatatit, firewall inteligent si control parental.
Pavel Luka,  Chief Technology Officer la ESET,  comenteaza: “a cincea generatie a solutiilor noastre de securitate blazon – ESET Smart Security 5 BETA impreuna cu ESET NOD32 Antivirus 5 BETA – ofera o gama noua de caracteristici tehnice avansate care nu doar imbunatatesc detectia, dar aduc de asemenea noi functionalitati prin intermediul modului gamer sau prin intermediul interfetei noi de comanda si control, imbunatatind astfel experienta globala de utilizare”.
“In acelasi timp, noile produse ESET, ofera toate caracteristicile si tehnologiile care au facut din generatia anterioara un succes. In versiunea 5, ESET ofera un pachet complet de securitate care protejeaza PC-urile in fata tuturor tipurilor de continut malware, in fata atacurilor hackerilor si a amenintarilor din e-mail-uri,” adauga Directorul Tehnologic de la ESET. Inca de la lansarea din 2007, ESET Smart Security impreuna cu generatiile noi de solutii ESET NOD32 Antivirus au fost descarcate de mai mult de  1.3 miliarde de ori.
O selectie a catorva caracteristici oferite de ESET Smart Security 5 BETA si ESET NOD32 Antivirus 5 BETA:
  • Control imbunatatit al mediilor de stocare – Blocheaza amenintarile care incearca sa patrunda in sistem prin intermediul mediilor de stocare portabile. ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5 propun automat utilizatorului scanarea dispozitivelor flash USB, a CD-urilor si DVD-urilor. Utilizatorii pot bloca astfel de medii de stocare portabile pe baza unor parametri precum, ID dispozitiv, tip media si numar serial produs.
  • Sistemul ESET Cloud-Powered de stabilire a reputatiei – Ofera putere de detectie superioara si viteza de scanare crescuta prin utilizarea serviciilor avansate de reputatie si prin colectia de analize malware ESET.
  • Procedura optimizata de pornire – ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5 lasa utilizatorii sa inceapa sa lucreze imediat dupa ce computerul a trecut de faza de pornire  (boot), fara sa compromita securitatea.
  • Mod Gamer – Atunci cand se utilizeaza modul full-screen, ESET Smart Security 5 si ESET NOD32 Antivirus 5 se comuta automat in modul silentios pentru a salva resursele sistemului, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de jocurile de PC sau sa se concentreze asupra unor activitati importante, fara sa mai fie distrasi de mesaje de tip pop-up.
  • Interfata grafica imbunatatita – Mediul grafic utilizat de interfata a fost supus unor modificari de uzabilitate si design care au drept scop imbunatatirea experientei de operare a utilizatorilor.
ESET Smart Security 5 BETA ofera in plus:
  • Control Parental – Blocheaza site-urile care pot contine materiale si  informatii daunatoare copiilor. In plus, parintii pot interzice accesul la 20 de domenii predefinite de categorii de site-uri web.
  • Antispam imbunatatit – Modulul antispam integrat in ESET Smart Security a fost supus unui proces riguros de optimizare pentru un nivel chiar si mai bun de precizie a detectiei.
  • Firewall Inteligent – Previne ca utilizatorii neautorizati sa acceseze de la distanta computerul si  monitorizeaza totodata traficul din retea.
ESET Smart Security 5 BETA
Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati ESET Smart Security 5 BETA si ESET NOD32 Antivirus 5 BETA.
ESET le multumeste tuturor utilizatorilor care iau parte in programul ESET BETA. Daca veti experimenta orice fel de probleme, sau daca doriti sa ne trimiteti parerile dumneavoastra va rugam sa completati formularul de feedback din acesta pagina:http://www.eset.com/beta/form/
Sursa:itmoldova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu