vineri, 6 mai 2011

Assassin’s Creed Revelations a fost anuntat oficial. Afla cele mai noi detalii despre joc

Ubisoft a dezvaluit data de lansare, personajele si setarile urmatorului titlu al francizei Assassin’s   Creed, Revelation.
Assassin’s Creed Revelation va va prezenta capitolul final al vietii lui Ezio Auditore, in timp ce se afla pe urmele legendarului asasin Altair – protagonistul primului Assassin’s Creed.
Calatoriile eroului nostru il vor purta departe de Italia, in orasul Constantinopol, inima Imperiului Otoman.
Experienta multiplayer care a ajutat la definirea jocului Assassin’s Creed Brotherhood va fi de asemenea prezenta, fiind completata de mai multe moduri, mai multe harti si mai multe personaje care isi vor demonstra abilitatile de asasini.
Ezio va avea de asemenea o noua arma si un instrument care ii vor schimba tehnica de lupta si modalitatea prin care calatoreste prin lume.
Un obiect care ajuta calatoriile ar putea confirma faptul ca jocul nu se va limita la regiunea Constantinopol, ci se va desfasura in mai multe locatii.
Assassin’s Creed Revelationse este dezvoltat de Ubisoft Montreal, cu ajutorul sudiourilor Ubisoft din Annecy, Quebec, Singapore si Bucuresti.
Lansarea este asteptata in luna noiembrie, jocul urmand sa fie disponibil pentru toate cele trei platform, PC, Xbox 360 si PlayStation.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu