miercuri, 4 mai 2011

Samsung Galaxy S II

In luna aprilie aducem si in Romania si cea de-a doua editie a celui mai bine vandut telefon cu Google Android din lume, conform datelor din 2010 :) , Samsung Galaxy S II. L-am lansat cu mandrie in cadrul conferintei europene anuale Samsung European Forum de la Budapesta, si a ocupat un loc de frunte in device-urile de la WMC 2011 .
Sa vorbim putin despre noul nostru Galaxy S II cu Android 2.3 Gingerbread, prin care promitem o combinatie premium intre conectivitate, tehnologie si spectacol mobil, peste tot ceea ce ati experimentat pana acum!
Cu o grosime de 8,49 mm si  o diagonala de 4,3 inci (10,92 cm), Galaxy S II detine, pentru moment, titlul de “cel mai subtire smartphone din lume”.  Calitatea constructiei este excelenta, lucru de asteptat de altfel de la un telefon din aceasta clasa. Spatele terminalului este confectionat dintr-un material plastic texturat, care se aseaza bine in mana si scade sansele unei scapari accidentale.  Camera foto-video este de de 8MP si are blitz LED (da, am tinut cont de numeroasele voastre solicitari primite dupa utilizarea lui Galaxy S 1!), capabila sa inregistreze clipuri video FullHD.
Este echipat cu display-ul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung. Utilizând tehnologia de afișare RealStripe, Super AMOLED Plus ajută ochiul uman să vadă imagini mult mai clare și mai detaliate decât a fost obișnuit până în momentul de față. Cu un unghi de vizualizare mai larg și o vizibilitate mărită atunci când te afli afară, Samsung GALAXY S II oferă o experiență vizuală mult mai vibrantă, prin comparație cu oricare alt dispozitiv mobil.
Rezolutia de  480×800 de pixeli nu este cea mai buna de pe piata. Deasupra ecranului sunt pozitionati doi senzori:, unul pentru ajustarea automata a luminozitatii display-ului si unul de proximitate.
Galaxy S II este dotat si cu o camera foto frontala pentru video-conferinte/video-calls. Am facut o schimbare ergonomica si la capitolul butoanelor de sub display: am pozitionat un singur buton fizic, pentru revenirea la ecranul principal, si doua butoane capacitive – Back si Menu. Cel de-al patrulea buton standard al platformei Android – Search -, este eliminat in noul model.
Desigur Galaxy S II are mufa pentru headset de 3,5mm, iar in partea  inferioara un port MHL, care integreaza functionalitate USB si HDMI intr-un singur port. Conectorul arata la fel ca un microUSB obisnuit si va putea fi folosit pentru incarcare, transfer de date si transmisie de continut audio-video catre un ecran de inalta definitie.
Prin intermediul procesorului dual-core și al conectivității wireless avansate (HSPA+ 21Mbps), Galaxy S II dispune atât de viteza, cât și de puterea de a oferi o performanță mobilă de neegalat. Procesorul dual-core permite navigare web rapidă, multi-tasking comparabil cu cel de pe PC, procesare grafică și o interfață 3D cu răspuns rapid. BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.
Pentru ca este mai mult decat un smartphone – este device-ul care traieste alaturi de tine clipele, deciziile si emotiile din fiecare zi, asigurandu-ti standarde tehnologice inalte, am selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul căruia sa lansam Samsung Hubs – aplicații mobile integrate, create pentru a veni in întâmpinarea fiecarui aspect al vietii utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II iti ofera o colectie bogata de carti, reviste, jocuri si aplicatii mobile avansate si acces la retelele sociale.
Sursa:Samsung

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu