marți, 3 mai 2011

Google are cea mai buna reputatie in Statele Unite

Google are cea mai buna reputatie in Statele Unite, urcind pe prima pozitie in acest an, de pe trei anul trecut, intr-un sondaj realizat in randul americanilor de catre firma Harris Interactive.
Johnson & Johnson s-a mentinut pe pozitia a doua, locul al treilea a fost ocupat de compania 3M, compania de investitii Berkshire Hathaway a coborit pe patru.
Google, operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume, a ajuns pe prima pozitie in urma rezultatelor financiare foarte bune si a admiratiei populatiei pentru angajatii companiei, a afirmat seful Harris, Robert Fronk. Sondajul a evidentiat imbunatatirea reputatiei companiilor in SUA, in contextul recuperarii economiei si a estomparii scandalurilor din timpul crizei financiare.
“Exista inca 44% din populatie care spune ca reputatia corporatiilor americane se inrautateste, insa procentul a scazut semnificativ”, a afirmat el.
Top zece este completat de Apple (5), Intel (6), Kraft Foods (7), Amazon (8), Walt Disney(9) si General Mills (10).
Sondajul, aflat la a 12-a editie, a fost derulat online, fiind consultate 30.000 de persoane in privinta celor mai cunoscute 60 de companii americane.
Pe ultimele pozitii s-au situat Chrysler, Citigroup, Goldman Sachs, BP si AIG.
Sursa:itmoldova

Un comentariu: