luni, 29 august 2011

Samsung lanseaza serviciul de comunicatie mobila ChatON


Samsung Electronics a anuntat astazi lansarea aplicatiei ChatOn, un serviciu gratuit de comunicatie care le permite utilizatorilor sa comunice instant cu orice telefon mobil.
ChatON este serviciul global de comunicatii al Samsung, compatibil cu majoritatea smartphone-urilor si cu platformele actuale de telefoane. ChatON le permite utilizatorilor sa interactioneze cu prietenii si familia indiferent de platforma de telefon folosita – compatibilitatea cu mai multe platforme ofera posibilitatea ca toti utilizatorii sa se alature retelei, impartasind in timp real text, imagini, notite scrise de mana si videoclipuri. Utilizatorii pot forma grupuri de conversatie, in timp ce clientul Web va asigura un transfer usor de continut si conversatii intre mobil si PC.
“Cu ChatON, Samsung a simplificat substantial comunicatiile mobile permitand utilizatorilor sa se conecteze la viitoarele telefoanele si la toate Smartphone-urile principale de pe piata”,a declarat Ho Soo Lee, Seful Diviziei Media Solution Center din cadrul Samsung Electronics. “Utilizatorii din intreaga lume se pot bucura acum de interactivitate mai usoara si diversificata cu oricine si in orice format – aceasta reprezinta reinventia si democratizarea retelei mobile.”
ChatON, disponibil in peste 120 de tari si in peste 62 de limbi, prezinta doua optiuni de functionalitate. Optiunea de baza este valabila pentru consumatorii de telefoane care prefera o utilizare simpla si usoara, permitandu-le sa impartaseasca text, imagini, evenimente, contacte si emotii foarte usor.
Utilizatorii de smartphone-uri se pot bucura de optiunile avansate, dezvoltand o comunicare mai bogata, care le ofera posibilitatea sa vada cat de des interactioneaza cu prietenii lor si sa posteze comentarii pe profilul acestora, prin intermediul functiei Interaction Rank. Totodata, acestia pot crea un mesaj animat, putand sa-si personalizeze continutul prin texte scrise de mana, fisiere audio si imagini de fundal. Toate pozele si videoclipurile din fiecare fereastra de conversatie pot fi vizualizate intr-un fisier Trunk, realizat automat.
ChatON le permite utilizatorilor sa-si dezvolte comunitatile de socializare prin adaugarea altor utilizatori, instant si flexibil prin intermediul dispozitivelor mobile. Cei care folosesc serviciul ChatON se bucura de avantajele globale pe care acesta le ofera, comunicare facila si gratuita cu prietenii si familia de oriunde in lume.
Serviciul Samsung ChatON va fi lansat progresiv pentru principalele tipuri de smartphone, tablete, notebook-uri si telefoane existente, inclusiv pentru dispozitivele viitoare prezentate la IFA 2011.
Sursa:www.gizmo.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu