miercuri, 3 august 2011

Primul Nokia Windows Phone ar putea fi dezvaluit pe 17 august

Mariajul dintre Nokia si Microsoft s-ar putea materializa, in sfarsit. Cele doua companii au trimis invitatii comune la un eveniment programat pentru 17 august, in Cologne, Germania, informeaza PC World
Desi invitatia nu a oferit detalii foarte clare, majoritatea entuziastilor din industrie speculeaza debutul oficial al primului telefon Nokia care ruleaza pe platfroma Windows Phone 7.
Cel mai probabil, evenimentul va fi gazda dezvaluirii handset-ului Sea Ray, pe care CEO-ul Nokia Stephen Elop l-a dezvaluit "neoficial" la sfarsitul lunii iunie.
Primul telefon Nokia Windows Phone ar putea fi dezvaluit pe 17 august
Momentul pentru a face marele anunt nu putea fi ales mai bine. Windows Phone si Nokia se lupta sa ramane nume relevante intr-o industrie condusa de iOS si Android.
Unele studii au aratat ca Windows Phone 7 si-a pierdut din popularitate in randul consumatorilor. Nici Nokia nu s-a descurcat mai bine. Vanzarile de smartphone-uri au scazut cu o treime in al doilea trimestru din acest an.
Primul telefon Nokia Windows Phone ar putea fi dezvaluit pe 17 august
Lansarea primul telefon Nokia WP7 ar putea reprezenta inceputul unei relatii de succes pentru ambele companii. La scurt timp dupa ce a fost anuntat parteneriatul Nokia/Microsoft, analisti au prezis ca Windows Phone va detrona iOS si va ajunge a doua cea mai populara platforma de smartphone pana in 2015.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu