luni, 29 august 2011

Google TV, in Europa din 2012

Lansat in luna octombrie anul trecut in SUA, Google TV isi va face intrarea si pe piata europeana la inceputul anului viitor, potrivit CNET.
Se pare ca, in ciuda problemelor pe care gigantul Internet le-a infruntat dupa lansarea acestui serviciu, mai ales din cauza reticentei celor din industria televiziunii, Google TV va reusi pana la urma sa se impuna pe piata, in paralel cu oferta deja existenta, respectiv cu modelul clasic de furnizare a emisiunilor TV.

Google TV, in Europa din 2012

Companiile de televiziune americane, furnizorii de emisiuni si o parte dintre operatorii telecom au acuzat Google ca intentioneaza sa le fure continutul. De altfel, retele TV importante din SUA au blocat serviciul Google.
Presedintele Google, Eric Schmidt, incearca acum alta strategie pentru extinderea serviciului in Europa. "Noi incercam sa sustinem industria de continut punand la dispozitie o platforma deschisa dedicata urmatoarei generatii spre care evolueaza televiziunea", a spus Schmidt, in acest week-end, la un eveniment din industrie desfasurat in Scotia.
Google TV este o platforma software care permite utilizatorilor sa combine continutul TV clasic cu aplicatiile web si internetul, serviciile de satelit sau cablu.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu