marți, 30 august 2011

Apare si telefonul Christian Dior

asa de moda Christian Dior nu putea pierde pariul cu tehnologia touchscreen. Asa ca Dior isi va trece numele pe un telefon mobil ce va fi realizat in doar 99 de exemplare, iar pretul va incepe, pentru modelul de baza, de la 3.900 de euro, scrie GSMarena.
Dior Phone Touch este realizat din materiale precum otel, aur, diamante, safire si cristal si reprezinta, intr-adevar o bijuterie, mai mult decat un gadget mobil. Terminalul va folosi sistemul de operare Android (cel mai probabil o versiune modificata cel putin printr-o tema care sa nu strice aspectul relativ sobru al telefonului=.

Apare si telefonul Christian Dior

Pe partea de dotari utile - caci despre celelalte am vorbit pana acum - despre Dior Touch Phone nu se stie decat ca va avea un ecran de 3,2 inci cu o rezolutie de 854x480 pixeli, o camera foto de 5 MP, slot microSD si va dispune de tot ce inseamna tehnologii de conectivitate.
Bateria telefonului de lux este de 900 mAh pentru ca probabil si incarcatorul telefonului, la fel de premium, trebuie scos des din geanta si aratat lumii.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu