miercuri, 7 septembrie 2011

Yahoo este de vanzare!

Consiliul de Administratie al Yahoo are de gand sa vanda compania. Vestea vine ca o completare a concedierii CEO-ului Carol Bartz, scrie Business Insider.
Sursa care a dezvaluit informatia privind scoaterea la vanzare a Yahoo, este aceeasi care a dat presei informatiile privind concedierea CEO-ului, cu alte cuvinte, este credibila. Potrivit Business Insider, sursa a spus ca "Yahoo este dispusa sa vanda oricarui investitor serios".
Pe cat de socanta este decizia Yahoo, care vine intr-o perioada critica pentru industria IT la nivel mondial, pe atat de logica este in conditiile in care compania a devenit un gigant cu picioare de lut, care trebuie "insanatosit" rapid.
Yahoo este acum un conglomerat care reuneste activitati media, de continut si comunicare, a facut investitii solide in aceste segmente, dar nu are o viziune unitara asupra produselor sale, scrie presa straina.
In ciuda activitatii intinse in atat de multe segmente, Yahoo a ramas mult in urma Google. Actionarii acuza faptul ca pierd bani iar decizia eliminarii unui CEO a fost surprinzator de rapid (cateva ore) urmata de decizia vanzarii companiei. Asta nu inseamna decat - pe bursa speculatiilor - ca siguatia de la Yahoo nu este tocmai roza.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu