miercuri, 14 septembrie 2011

Seful HTC: "Apple nu mai este cool"

Seful HTC America, Martin Fichter, a comentat, in cadrul conferintei "Mobile Future Forward", despre razboiul patentelor in care este implicata inclusiv compania pe care o reprezinta si a explicat de ce crede ca produsele Apple numai sunt atat de cool", potrivit Geekwire.
"Apple inoveaza, Samsung inoveaza, noi (HTC - n.r.) inovam. Toata lumea inoveaza. Si toata lumea face lucruri diferite pe care le ofera consumatorilor finali", a spus Fichter adaugand ca a facut chiar si un mic "sondaj" de opinie printre colegii fiicei sale care invata la un colegiu din Portland.
"Am vorbit cu cativa copii si niciunul dintre ei nu avea iPhone. Motivul, mi-au spus ei, este ca parintii lor au iPhone. Adica, se intampla un lucru interesant pe piata.
iPhone-ul a devenit mai putin cool decat era. Toti copiii cu care am vorbit aveau ori HTC, ori Samsung, ori niste telefoane made in China. In campusul colegiului Macbook a ramas la fel de cool. iPhone-ul, insa, nu mai este asa. Adultii folosesc iPhone, copiii nu il mai vor", a declarat cu umor seful HTC.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu