luni, 5 septembrie 2011

Tableta Samsung Galaxy 7.7, interzisa la targul IFA Berlin

Samsung are probleme destul de mari din cauza reclamatiilor pe care Apple le tot face legandu-se de patente. Ultima victima este noua tableta PC Galaxy Tab 7.7, pe care Samsung a fost nevoita s-o retraga de la targul de tehnologie IFA Berlin, dupa ce un tribunal din Dusseldorf a decis blocarea vanzarilor device-ului in Germania, scrie BBC.
Vazandu-se in fata unei hotarari judecatoresti, Samsung nu a avut de ales si a retras din expozitia de la Berlin cea mai recenta tableta a companiei, Galaxy 7.7, despre care Apple spune ca este o copie a iPad-ului.
Tableta Samsung Galaxy 7.7, interzisa la targul IFA Berlin
Din nefericire pentru Samsung, compania a fost adusa in fata justitiei de Apple in aproape fiecare colt din lume. Razboiul pe patente dintre Apple si Samsung se poarta in Europa, SUA, Coreea de Sud si Australia.
Decizia tribunalului din Dusseldorf de a restrictiona prezentarea tabletei Samsung la IFA este o lovitura destul de grea data sud-coreenilor. Ei sunt nevoiti sa renunte la promovarea tabletei in cadrul unui eveniment de amploare in lumea tehnologica, care le-ar fi marit notorietatea.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu