vineri, 2 septembrie 2011

Xperia arc S de la Sony Ericsson, telefonul ce inregistreaza 3D si HD

Sony Ericsson a lansat astăzi, in cadrul targului IT IFA Berlin 2011, noul model Xperia arc S. Smartphone-ul preia de la predecesorul sau doar designul curbat, avand in schimb un procesor mai bun (de 1.4 Ghz), tehnologie panoramica 3D si acces la doua servicii alte Sony Entertainment (Music Unlimited si Video Unlimited).

Imbunatatirile nu se opresc insa aici. Noul Xperia arc S are o viteza cu 25% mai mare la deschiderea camerei si la conversia fisierelor media, iar viteza de incarcare a paginilor de internet este cu 20% mai mare.

Potrivit lui Nikolaus Scheurer, seful a diviziei Product Marketing din cadrul Sony Ericsson, "Xperia arc S este telefonul cel mai rapid si cel mia bine dotat pentru divertisment din familia Xperia".

Din serviciile si tehnologiile pe care le insumeaza, Music Unlimited si Video Unlimited permit accesul la baze de date imense, cu muzica sau filme.

Tehnologia panoramica 3D presupune captarea imaginilor si redarea lor in format 3D pe un televizor de suporta acest format. Conexiunea se face prin HDMI.

Specificatii tehnice:

- procesor de 1,4 GHz
- display de 4,2 inci
- camera de 8.1 megapixeli cu posibilitate de filmare HD (+ tehnologia Exmor R ce permite filmarea la calitate chiar la luminozitate redusa)
- Android 2.3
- aplicatie speciala Xperia pentru Facebook
- GPS
- memorie: 320 MB (telefon) + spatiu card microSD pana la 32 GB (pachetul vine cu un card de 8 GB)
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu