luni, 26 septembrie 2011

iPhone 5 deja cu probleme, lansarea poate fi amanata!


Problemele au aparut la unul din producatorii de componente ce furnizeaza panelul tactil pentru smartphone-ul Apple. Compania taiwaneza Wintek a descoperit un defect al ecranului senzitiv, care daca nu va fi remediat in timp util, va putea intarzia potentiala lansare iPhone 5 de pe 4 octombrie.
Defectul, cunoscut sub numele de “delayed bubble”, consta in aparitia unor bule de aer in procesul de laminare. Conform DigiTimes, problema a fost descoperita ulterior in etapa de asamblare a ecranului senzitiv, folosit si pentru modelul actual iPhone 4.
Este de asteptat ca Apple sa produca un numar de 25~26 milioane de unitati iPhone 5, de la lansare pana la sfarsitul anului. Daca Wintek nu va remedia defectul, Apple ar putea apela la celelalte doua companii taiwaneze TPK-Holdings si Chimei ce produc aceste componente pentru Apple.
iPhone 5 va fi primul model lansat dupa schimbarea lidership-ului companiei, prin retragerea lui Steve Jobs si numirea lui Tim Cook in pozitia de CEO Apple. Smartphone-ul cel mai asteptat din aceasta toamna va fi foarte probabil disponibil in cateva saptamani, mai multi operatori anuntand deja disponibilitatea iPhone 5 chiar din luna octombrie a acestui an.
Sursa:www.gizmo.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu