luni, 5 decembrie 2011

Windows 8 beta, disponibil pentru utilizatori din frebruarie



Windows 8, noul sistem de operare al Microsoft care in acest moment se afla in stadiu pre beta - Developer Preview, va putea fi descarcat de utilizatori si folosit in faza beta, incepand cu luna februarie 2012, scrie TheNextWeb, care citeaza surse apropiata gigantului IT.
Daca informatia se va adeveri, atunci fanii Windows vor putea descarca versiunea beta a celui mai nou sistem de operare de la si o vor putea foosi gratuit cateva luni, pana la lansarea comerciala a produsului. Teoretic, daca lucrurile merg conform calendarului, Microsoft ar putea lansa Windows 8 in luna iunie sau iulie 2012.
Pana la lansarea beta-ului, utilizatorii care au mai multa experienta in calculatoare, pot deja descarca varianta dedicata dezvoltatorilor Microsoft, pre-beta (Developer Preview) pentru a vedea la ce nivel se afla in acest moment Windows 8. Urmatorul sistem de operare de la Microsoft aduce atat de multe schimbari, atat in interfata grafica a OS-ului cat si in alte componenete cheie ale software-ului, incat pana si Steve Ballmer, CEO-ul companiei, a spus ca Windows 8 ar putea fi cel mai mare "pariu pe care l-a facut Microsoft pana acum".
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu