marți, 13 decembrie 2011

Huawei Vision 3D

Luna aceasta a fost prezentat cel mai nou telefon mobil de la Huawei și anume telefonul mobil Huawei Vision 3D. Acest smartphone este și primul telefon cu ecran 3D de la acest producător, motiv pentru care acesta se va bucura de un mare succes în Asia. La noi aceste telefoane nu prea sunt apreciate deoarece sunt realizate pe vapor și dacă vrei un smartphone din punct de vedere calitativ, alegi unul de la un brand cunoscut (Samsung, LG, Sony Ericsson, HTC etc.).

Poze


După cum vedeți Huawei Vision arată foarte bine iar de la o anumită distanță poți să-l confunzi ușor cu un LG sau Nexus S. Din punct de vedere al designului, acest Huawei Vision 3D seamănă mult cu modelul C8800 de la același producător. Vision 3D va vea un ecran de tip carusel sau mai precis va avea SPD Shell 3D care e disponibil pe Android Market la vreo 40 și ceva de lei. Dar această aplicație nu te ajută mai la nimic, e instalată așa de chestie.

Câteva specificații tehnice

Sistemul de operare va fi Android 2.3 Gingerbread care va rula cu procesor de 1 GHz Single Core. Se zvonește că va exista un posibil upgrade Ice Cream Sandwich spre sfârșitul acestui an. Ecranul este unul de 3.7 inci cu multi-touch și are o rezoluție de 480 cu 800 pixeli. La capitolul memorie, Huawei Vision are o memorie RAM de 512 MB și una ROM de 2 giga. Pe partea de comunicații acest model intitulat Vision 3D va avea Wi-Fi și bluetooth cu A2DP. Camera foto va fi una de 5 MP cu filmare HD și blitz LED.
Deci Huawei Vision 3D este un smartphone reușit din punct de vedere al specificațiilor tehnice. Cât despre preț, se vehiculează unul de circa 400-500 de dolari. Sincer pe mine nu prea mă deranjează brandul ci calitatea materialelor și design-ul (spatele telefonului dă impresia unui model pentru maneliști) deoarece din punct de vedere al performanțelor, este un model reușit.
Articol original:nasul.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu