miercuri, 7 decembrie 2011

Microsoft vrea sa dea lovitura cu viitorul Windows Store

Reprezentantii Microsoft au facut o prezentare a viitorului Windows Store, care va fi implementat in Windows 8. Dintre detaliile prezentate se remarca faptul ca majoritatea (daca nu toate) aplicatiile prezente in magazinul virtual al Microsoft vor beneficia de variante trial, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator va avea acces la testarea aplicatiilor si jocurilor inainte de achizitionare, scrie All Things D.
Microsoft vrea sa dea lovitura cu viitorul Windows Store
Faptul ca Windows 8 va functiona atat pe platforme ARM si x86, cat si pe majoritatea tipurilor de device-uri, de la telefoane, la computere si servere, reprezinta o oportunitate deosebita pentru dezvoltatorii de aplicatii, spun reprezentantii Microsoft.
In plus, majoritatea aplicatiilor ce vor proveni de la dezvoltatorii independenti se vor putea baza pe tehnologiile HTML5 si Java care sunt flexibile.
Pe ce se bazeaza, insa, Microsoft atunci cand vorbeste de succesul viitor al Windows Store? Pe un argument destul de solid: numarul imens de computere care ruleaza Windows in acest moment - nu mai putin de 1,25 miliarde, dintre care 500 de milioane ruleaza Windows 7.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu