miercuri, 28 decembrie 2011

Samsung ar putea lansa Galaxy S3 la MWC 2012

Compania Samsung ar putea lansa urmatoarea generatie a Galaxy, S3, la evenimentul Mobile World Congress din 2012, scrie Geek. Urmatorul smartphone din seria Galaxy S va beneficia de procesor quad-core.
Lansarea pe piata a urmatoarei generatii de Galaxy S este un pas natural pentru Samsung in conditiile in care compania a prezentat, destul de recent, smartphone-ul Galaxy Nexus, realizat in colaborare cu Google.
Samsung ar putea lansa Galaxy S3 la MWC 2012
Ce se stie pana in acest moment despre Galaxy S3 este ca va avea un procesor Exynos 4412, pe 32 nm, quad-core, bazat pe arhitectura ARM Cortex A9.
Puterea de calcul cu care veni Galaxy S3 este deja uimitoare (fata de generatia S2 a Galaxy) si i-a facut pe multi specilisti de pe piata sa se intrebe deja pana unde se va ajunge cu procesoarele mobile si, mai ales, de ce, pentru ca nu exista inca software dedicat mobilelor care sa necesite astfel de procesoare pentru a rula.
Samsung Galaxy S3 va mai oferi o camera foto de 12MP, un display pe tehnologie Super AMOLED Plus, suport LTE 4G, de doua ori mai mult RAM decat orice supertelefon aflat in prezent pe piata si, desigur, Android 4.0.
Sursa:www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu